Coming back!

Hej derude!

I må undskylde den pinlige stilhed, der har været på bloggen det seneste stykke tid. Jeg har haft uendelig travlt de seneste par måneder, hvilket betyder, at jeg har haft seriøs mangel på overskud. Det var virkelig hårdt at komme tilbage til 2.g efter juleferien – vi har simpelthen haft så mange timer og afleveringer. Desuden er jeg netop fyldt 18 år! Jeg er altså i fuld gang med kørekort – og så har jeg været optaget af at arrangere fest for både familie og venner. Samtidig har jeg et fritidsjob og et socialt liv, der skal passes – og så min sunde livstil selvfølgelig J De ben træner jo ikke sig selv vel? Haha.

Nå.. Det var egentlig ikke meningen, at det skulle blive et selvmedlidenheds-indlæg. Jeg ville blot informere jer om, at jeg (fra i dag!) vender stærkt tilbage! Jeg har massere af nye sunde opskrifter og træningstips klar til jer.
Håber inderligt at I vil følge med!
1000 knus herfra ❤

LM collage

// Hey Guys! I am really sorry about the embarrassing quietness that has been overtaking the blog lately. I have been really busy with school and arranging a party for my 18th birthday J It looks like I am finally beginning to have some more free time, and I promise you that I will come back stronger than ever! My computer is filled with lots of new delicious recipes and workout tips! I deeply hope that you will continue to read along!
Hugs and kisses ❤ //

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/13533813/?claim=kv3u5qy3bgy”>Follow my blog with Bloglovin</a>

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s